Vi venter valper!

NORD J(D)CH Nordanbergets Mia venter valper rundt 21. oktober. Far til kullet er SE50804/2014 Boss. Foreldrene til Boss er Råtassens Timmi og Skogsletta's FD Nike.

 

Boss har startet på 2 jaktprøver, en i Norge og en i Sverige. Han oppnådde 1. premie på begge prøvene. I sommer deltok Boss på to utstillinger, oppnådde cert og ble beste hannhund på begge. Boss fungerer utmerket i skogen, har et godt eksteriør og ikke minst er han en utrolig trivelig og hengiven familiehund.

Fra Mia sitt siste valpekull har vi fått veldig gode tilbakemeldinger fra valpekjøperne. Tre av valpene har hatt sin debut i skogen, og to av tispevalpene har allerede loset i over en time. Dette er naturligvis en kombinasjon av gode jaktgener og dyktige valpekjøpere.

Vi har veldig stor tro på denne kombinasjonen med Mia og Boss, og gleder oss til nytt valpekull.

Mia og Boss sine valper kan du lese mer om her.

 

 

Vi har også parret NORD J(D)CH Skogsøya's BL Saga med N SE J(D)CH Tverrlibergas Ailo. Her er ennå ikke drektighet bekreftet, men alle tegn tyder på at hun er drektig. Saga oppnådde alle sine 1. premier på jaktprøve før fylte 2 år. På første utstilling etter fylte 2 år oppnådde hun cert og ble beste tispe, og ble med det nordisk jaktchampion. Saga har stilt på 4 utstillinger, har oppnådd 4 exc og 3 cert på disse. Saga mangler et "storcert" og Ailo et "litecert" for å oppnå tittelen norsk utstillingschampion.

9. november ble 3 flotte hannvalper født.

 

 Saga og Ailo sine valper kan du lese mer om her.